Bruwier Potatoes Bruwier Potatoes Bruwier Potatoes Bruwier Potatoes

Bruwier Potatoes geniet een unieke reputatie in de aardappelwereld. De naam wordt in één adem genoemd met kwaliteit, vertrouwen en een goede samenwerking. Het zijn deze eigenschappen die van doorslaggevend belang zijn in een markt met zo’n kwetsbaar product en zo’n schommelende prijzen.

Bruwier Potatoes concentreert haar activiteiten op de dienstverlening. We zoeken de aardappelen die u nodig hebt, overal ter wereld. In de gewenste hoeveelheid, maat, kleur en ras, aan de scherpste prijzen. Hiervoor hebben we zorgvuldig geselecteerde leveranciers in alle belangrijke aardappelproducerende landen. Tendenzen in de aardappelmarkt volgen we op de voet, zo kunnen we voorspellen wat er in de nabije toekomst zal gebeuren.

Daarnaast verzorgen wij voor u het hele logistieke proces, van begin tot eind. We leveren uw aardappelen per boot, per trein en per vrachtwagen. Het transport gebeurt volledig onder de verantwoordelijkheid en goede zorgen van Bruwier Potatoes. Zo krijgt u onze garantie dat uw aardappelen bij de levering in uitstekende conditie verkeren.